Pogoji uporabe

Zadnja posodobitev: 28.6.2024

1. Sprejetje pogojev

Z uporabo našega spletnega mesta showfood.si (“spletno mesto”) se strinjate s temi Pogoji uporabe. Če se s pogoji ne strinjate, prosimo, da ne uporabljate našega spletnega mesta.

2. Uporaba spletnega mesta

Uporaba spletnega mesta je na vašo lastno odgovornost. Spletno mesto je na voljo “kot je” in “kot je na voljo” brez kakršnih koli jamstev.

3. Intelektualna lastnina

Vse vsebine na spletnem mestu, vključno z besedili, slikami in logotipi, so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Prepovedano je kopiranje, distribucija ali kakršna koli druga uporaba vsebine brez našega predhodnega pisnega dovoljenja.

4. Omejitev odgovornosti

Nismo odgovorni za kakršno koli škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe našega spletnega mesta ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta.

5. Spremembe pogojev

Pridržujemo si pravico do spremembe teh Pogojev uporabe kadarkoli. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novih pogojev na naši spletni strani.

6. Povezave do tretjih oseb

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb. Nismo odgovorni za vsebino ali zasebnost na teh spletnih straneh.

7. Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede teh Pogojev uporabe, nas kontaktirajte na info@showfood.si