ORGANIZACIJA DOGODKOV

Ne pustite, da vam organizacija dogodka prepreči veselje ob posebni priložnosti. Zaupajte nam in poskrbeli bomo, da bo vaš dogodek brezhiben.

Poskrbimo za vse

Osredotočamo se na ustvarjanje nepozabnih doživetij za vas in vaše goste. Specializirani smo za organizacijo vseh vrst dogodkov, bodisi poslovnih ali zasebnih. Če imate posebno vizijo za vaš dogodek, smo tukaj, da vam pomagamo to vizijo uresničiti

Tematika ikona

Tematika

Temo dogodka oblikujemo po vaših željah in potrebah

Lokacija dogodka ikona

Lokacija

Z vašo pomočjo izberemo idealno lokacijo za vsak dogodek

Najem catering opreme ikona

Pogostitev

Ponudimo odlično kulinariko, ki bo zadovoljila vaše goste

Animacije ikona

Animacije

Pripravimo edinstveni program, ki bo navdušill vaše goste

organizacija dogodkov

Organizacija porok

Z nami je organizacija poroke brezskrbna izkušnja. Zaslužite si pravljično poroko, zato vam nudimo vrhunski catering, čudovito dekoracijo in skrbno načrtovanje vseh podrobnosti za vaš nepozaben dan.

Organizacija team buildinga

Organizacija team buildinga je pri gradnji delovnih vezeh. Skozi prilagojene programe, ki vzbujajo sodelovanje in inovativnost, tesno sodelujemo z ETC Adriatic, ki so mojstri za ustvarjanje nepozabnih team building doživetij.

Organizacija rojstnega dne

Organizacija rojstnega dne pri nas pomeni nekaj posebnega! Vaš izjemni dan si zasluži izjemno praznovanje. S kreativnimi pristopi zagotavljamo, da bo vaša zabava popolnoma edinstvena in nepozabna.

catering na domu

Ne smemo pozabiti na dober catering

Za uspeh vsakega dogodka, majhnega ali velikega je ključno, da izberete odličen catering. Ponujamo vrhunske kulinarične možnosti, ki se prilegajo značaju vašega dogodka in zadovoljijo okuse vseh udeležencev. Z našimi jedmi, ki so sveže pripravljene in skrbno izbrane, bomo poskrbeli, da vam bo vaš dogodek ostal v spominu kot izjemna izkušnja

Okusite razliko

Ste pripravljeni, da ustvarimo nepozabne trenutke? Oddajte povpraševanje in skupaj bomo oblikovali vaš popoln dogodek.

Pogosta vprašanja

Vsak si želi, da njihov dogodek poteka brezhibno. Zato prepustite delo naši izkušeni ekipi, ki vaše skrbi odpravi in vas razbremeni z profesionalno izvedbo. Organizacije dogodkov so naša strast zato za več informacij pošljite povpraševanje.

Območje 70 je pravi naslov za zabaven in dinamičen team building vašega podjetja. Število ljudi je najmanjši problem saj so že gostili več kot 1000 ljudi. Za več informacij pa pošljite povpraševanje.

Da, poleg osnovnih storitev organizacije dogodkov lahko nudimo tudi dodatne storitve, kot so fotografiranje, catering ali animacije. Naše storitve so prilagodljive glede na potrebe in želje strank, zato lahko zagotovimo celovito izkušnjo in organizacijo dogodka po meri. Za več informacij o dodatnih storitvah in njihovih cenah se lahko obrnete na našo ekipo za podrobnosti.

To je vprašanje, ki se vam zastavlja v glavi odkar ste ugotovili, da se vaša poroka bliža. Brez skrbi prepustite delo nam in zagotovili vam bomo, da bo vaša poroka ne le očarala vas ampak tudi vaše goste.

Team building je pomemben, saj krepi medsebojne odnose med člani ekipe, spodbuja sodelovanje, izboljšuje komunikacijo ter povečuje zaupanje med sodelavci. S skupnimi aktivnostmi in izzivi se člani ekipe učijo delati skupaj, reševati težave in premagovati ovire, kar vodi k učinkovitejšemu delu in boljšim rezultatom. Poleg tega team building povečuje motivacijo zaposlenih, krepi občutek pripadnosti ekipi ter ustvarja pozitivno in prijetno delovno okolje. S tem se izboljšuje tudi zadovoljstvo zaposlenih, zmanjšuje stres ter spodbuja kreativnost in inovativnost v organizaciji. Skratka, team building je ključen za ustvarjanje močnih in uspešnih ekip, ki lahko premagujejo izzive in dosegajo cilje organizacije.

Priporočljivo je, da prizorišče ali storitve za organizacijo dogodka rezervirate čim prej, idealno šest mesecev do enega leta vnaprej. To omogoča dovolj časa za načrtovanje, pregled možnosti, dogovarjanje o podrobnostih in zagotavljanje razpoložljivosti prizorišča ter ponudnikov storitev. Še posebej pri priljubljenih prizoriščih ali v obdobjih, kot so poletni meseci ali praznični dnevi, je priporočljivo čim prej rezervirati, saj so lahko razpoložljivi datumi hitro zasedeni. Vendar pa se lahko prilagodimo tudi krajšim rokom, če je potrebno, in poiščemo alternative glede na razpoložljivost prizorišča in ponudnikov storitev. Ključno je, da se čim prej obrnete na nas, da začnemo postopek rezervacije in načrtovanja vašega dogodka.

Pri organizaciji dogodkov smo ponosni na našo široko ponudbo pijač, ki vključuje bogat izbor alkoholnih in brezalkoholnih možnosti. Naša ekipa je usposobljena za zadovoljitev vseh želja glede pijače, pa naj bo to kakovosten izbor vin, piva, žganih pijač, brezalkoholnih napitkov ali mešanih pijač. Poleg tega lahko obogatimo izkušnjo naših gostov s profesionalnim bartenderjem, ki bo ustvaril edinstvene in okusne koktajle, prilagojene tematiki ali okusu dogodka. Naš cilj je zagotoviti, da bo ponudba pijač na vašem dogodku ustrezala vašim pričakovanjem in da bo vsak gost užival v izjemni in osvežujoči izkušnji.

Da, nudimo možnosti za personalizacijo in tematsko dekoracijo prizorišča dogodka. Naša ekipa je specializirana za ustvarjanje edinstvenih in prilagojenih dekorativnih konceptov, ki odražajo želje, interese in slog strank. Ne glede na to, ali gre za poroko, poslovni dogodek ali praznovanje, smo pripravljeni prisluhniti vašim idejam in ustvariti dekoracijo, ki bo popolnoma prilagojena vašemu dogodku. Za več informacij in možnosti personalizacije se lahko obrnete na našo ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala pri načrtovanju in izvedbi vašega dogodka.

Organizacija rojstnega dneva je ena težjih stvari zato je priporočljivo, da najprej določite datum in lokacijo ter se seznanite s številom gostov. Nato lahko določite temo zabave in pripravite ustrezno dekoracijo. Sledi izbira jedilnika, ki bo ustrezal okusu gostov, ter rezervacija morebitnih zabav ali aktivnosti. Pošljite povabila gostom in se prepričajte, da je prostor za praznovanje pripravljen. Na dan praznovanja uživajte v družbi gostov in skupaj z slavljencem ustvarite nepozabne trenutke. Po koncu dogodka se zahvalite gostom za udeležbo in pospravite prostor.