NAJEM PRIREDITVENE OPREME

Ponujamo sodobno prireditveno opremo in najem šotora za piknik, ki je idealna za različne dogodke in priložnosti.

najem prireditvene opreme

Šotor 3x3m

60,00€ + DDV

Šotor 6x3m

Šotor 6x3m

80,00€ + DDV

Prireditveni paketi

Catering je ključen del vsakega dogodka, hkrati pa lahko predstavlja velik izziv za organizatorja. Z najemom profesionalnega cateringa lahko prenesete odgovornost za hrano in pijačo na strokovnjake, vi pa se osredotočite na program, dekoracijo in promocijo dogodka.

Izjemna dekoracija

Klasični paket

1x Šotor 6x3m

4x Plastični komplet miz 

8x Plastični komplet klopi

160,00€ + DDV

dekoracija dogodkov

Paket za zabavo

4x Šotor 6x3m

1x Hladilnik

10x Barska miza z lajkro

200,00€ + DDV

organizacija dogodkov

Paket za piknik

2x Šotor 3x3m

4x Plastični gasilski komplet

1x Plinski žar

1x Agregat Honda 7kw

220,00€ + DDV

Potrebujete najem piknik prostora?

V sodelovanju s podjetjem “Območje70” v Kamniku vam predstavljamo čudovito lokacijo za piknik. Tam se prepletata mirno okolje in naravna lepota, idealno za sproščen dan na prostem. Naša ekipa in brezhibna organizacija zagotavljata, da bo vsak trenutek vašega obiska nepozaben, obdan z zelenjem in čarom narave.

Plasticna miza

Plastična miza

20,00€ + DDV

Plasticna klop

Plastična klop

10,00€ + DDV

Barska miza

Barska miza

15,00€ + DDV

Hladilnik

Hladilnik 200x60x60

50,00€ + DDV

najem prireditvene opreme

Šotor 3x3m

60,00€ + DDV

Šotor 6x3m

Šotor 6x3m

80,00€ + DDV

Barska miza z lajkro

Barska miza z lajkro

20,00€ + DDV

Agregat honda 3kw

Agregat honda 3kw

60,00€ + DDV

Agregat honda 7kw

Agregat honda 7kw

80,00€ + DDV

Plinski žar

Plinski žar

40,00€ + DDV

Kaj pa vrhunska kulinarika?

Ne dopustite, da bi izjemni ambient vašega dogodka ostal brez ustreznega kulinaričnega spremljevalca. Vrhunska kulinarika je ključnega pomena za popolno doživetje, saj se prava čarovnija zgodi, ko se okusne jedi združijo z edinstvenim vzdušjem

Pogosta vprašanja

Seveda, pri nas imamo prilagodljive možnosti paketov najema opreme, ki jih lahko prilagodimo vašim specifičnim potrebam. Razumemo, da se potrebe vsakega dogodka lahko razlikujejo glede na vrsto dogodka, število gostov in druge faktorje, zato smo pripravljeni prilagoditi naše pakete najema, da ustrezajo vašim željam.

Ko nam oddate povpraševanje se vam mi v najkrajšem možnem času odzovemo. Nato vas usmerimo in pomagamo, da ne bi najeli preveč ali premalo. Pripravimo opremo za prevzem, vi podpišete najemno pogodbo in oddate sklad v primeru poškodbe opreme. Na dan vračila pripeljete opremo kjer plačate najem.

Ja, pri nas imamo možnost najema dodatne opreme, kot so grelniki, hladilniki in profesionalna kuhinjska oprema. Naša ponudba vključuje širok izbor dodatne opreme, ki vam lahko pomaga pri uspešni izvedbi vašega dogodka. Ne glede na to, ali potrebujete dodatne naprave za ohranjanje temperature hrane, prostorsko učinkovite hladilnike ali specializirano kuhinjsko opremo, smo tu, da vam zagotovimo ustrezno opremo, ki bo izpolnila vaše potrebe.

Imamo na voljo Easy Up šotore, ki so zelo kvalitetni in moderni. Ti šotori so enostavni za postavitev in razstavljanje, hkrati pa nudijo dobro zaščito pred soncem in drugimi vremenskimi vplivi. Na voljo so v različnih velikostih, da lahko izberete tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam in številu gostov na pikniku ali dogodku.

Da, pri izbiri opreme za najem vam z veseljem nudimo pomoč, ki je prilagojena vrsti vašega dogodka in morebitnim prostorskim omejitvam. Naš cilj je zagotoviti, da bo izbrana oprema ustrezala vašim potrebam in željam ter da bo ustvarila primeren in funkcionalen prostor za vaš dogodek.

Ponujamo široko paleto opreme za catering, vključno s stoli, mizami, pogrinjki, krožniki, priborom, posodo za serviranje hrane, termo posodami, šotori, hladilniki in še več. Ne glede na velikost ali vrsto vašega dogodka, vam lahko zagotovimo ustrezno opremo, ki bo zadovoljila vaše potrebe.