CATERING NA SNEMANJIH

Hitra in enostavna rezervacija

Navedite načrt
snemanja

Izberite najljubše
obroke

Brezskrbno
snemajte

Food truck

Food truck

Naš food truck je prilagojen potrebam filmskih ekip. Z raznoliko ponudbo okusnih jedi, vam omogočamo, da ostanete osredotočeni na svoje delo. Z našim izkušenim osebjem bomo poskrbeli, da bo vaše snemanje breskrbno in polno okusnih trenutkov.

Kraft vozilo

Kraft vozilo je srce vsakega snemalnega prizorišča, kjer ponujamo sveže prigrizke, kvalitetno kavo in sočno sadje, ki oživi vsako snemanje. S pripravljenostjo na vsak izziv zagotavljamo, da je vaša ekipa ves čas polna energije in v dobrem razpoloženju.

Postrežba iz kraft vozila

Snemanje na
terenu

S pripravo jedi na lokaciji odpravljamo težave, kot so postane jedi in uvele solate. Zavzemamo se za kvalitetne in tople obroke, okusne napitke in za ekipo dobre volje, ne glede na kraj snemanja.

Snemanje v
studiu

S postrežbo toplih in okusnih jedi neposredno v studiu omogočamo, da so dolgi dnevi snemanja lažji in snemanje poteka nemoteno.                                                                                                    

Vse za popolno snemanje

Zavezujemo se k zagotavljanju odličnosti in svežine, kar je ključno za vzdrževanje energije vaše ekipe. Naša ponudba lahkih prigrizkov in obilnejših obrokov je prilagojena dinamiki snemalnih setov in zadovolji različne prehranske potrebe. Izberite nas za vaš naslednji projekt in občutite razliko, ki jo prinaša naša strokovnost in predanost.

Prilagodljiv čas obrokov ikona

Prilagodljiv čas obrokov

Naš catering poskrbi, da je vaša ekipa sita in polna energije od samega začetka snemanja od ranih jutranjih ur.

Mobilna kuhinja ikona

Mobilna kuhinja

Naš raznovrstni vozni park zagotavlja dostavo hrane kamorkoli. Mobilni catering je lahko idealna rešitev za vaše potrebe

Kraft vozilo ikona

Kraft vozilo

Naše kraft vozilo predstavlja srce vsakega snemalnega prizorišča, saj zagotavlja okusne prigrizke, vrhunsko kavo in sveže sadje,.

catering na snemanjih

Kaj pa food styling?

Tudi tu vam lahko priskočimo na pomoč! Food styling je ključen element profesionalnih fotografskih in video produkcij. Umetnost, ki hrano na zaslonu predstavi v najboljši luči, kar privablja poglede in spodbuja apetit gledalcev.

Prvi pridemo, zadnji gremo

Vsak snemalni projekt, katerega del smo, postane kulinarično doživetje. Naša kraft ekipa, znana po svoji zgodnji prisotnosti in poznih odhodih, zagotavlja vrhunsko snemalno podporo. Ne glede na zahteve; z našo predanostjo in široko ponudbo hrane in pijače, vedno zadovoljimo vse okuse.

Gorsko snemanje
Catering ponoči

Okusite razliko

Ste pripravljeni, da ustvarimo nepozabne trenutke? Oddajte povpraševanje in skupaj bomo oblikovali vaš popoln dogodek.

Pogosta vprašanja

Da, naše storitve cateringa na snemanjih so na voljo na različnih lokacijah. Poskrbimo, da je hrana sveža, okusna in primerna za potrebe vašega snemanja. Ne glede na to, ali poteka snemanje v studiu, na prostem ali na kateri koli drugi lokaciji, smo pripravljeni zagotoviti ustrezno prehrano za vse udeležence. Naša ekipa je prilagodljiva in lahko prilagodi naše storitve glede na vaše potrebe in urnik snemanja.

Hrana je vedno sveža. Pri našem cateringu se pri snemanjih osredotočamo na zagotavljanje najvišje kakovosti hrane, ki je sveža, okusna in pripravljena na način, ki ustreza potrebam in okusom vseh udeležencev snemanja. Naša ekipa se trudi, da hrano pripravi tik pred serviranjem, tako da lahko uživate v najboljši možni svežini in okusu.

Seveda, imamo food truck z najmodernejšo opremo! Naš food truck je opremljen s sodobno kuhinjo, ki nam omogoča pripravo svežih in okusnih jedi kar na prizorišču vašega snemanja. Z veseljem prilagodimo našo ponudbo, da ustreza vašim željam in potrebam vašega dogodka.

Ja, lahko poskrbimo za food styling. Naša ekipa je že večkrat izvajala to storitev in ima izkušnje s pripravo hrane tako, da izgleda čudovito na kameri. Z veseljem bomo sodelovali z vami pri oblikovanju in postavitvi hrane tako, da bo izstopala in ustrezala vašim estetskim standardom.

Catering na snemanjih poteka predvsem tekoče, ker vam nudimo vse kar potrebujete čez celotno snemanje. Ne strežemo samo klasičnih obrokov ampak poskrbimo tudi za druge dobrote, ki vas razveselijo in dodajo energijo za nadaljevanje snemanja.

Da, ponujamo različne možnosti za prigrizke ali malice med odmori pri snemanju. Naši jedilniki za catering na snemanjih vključujejo pestro izbiro prigrizkov in lahkih obrokov, primernih za energijsko osvežitev med snemanjem. To lahko vključuje sveže sadje, zelenjavne palčke s priljubljenimi omakami, sendviče, mini kanapeje, solate, prigrizke na osnovi oreščkov in suhega sadja ter različne druge lahke prigrizke. Naš cilj je zagotoviti okusno in hranljivo hrano, ki bo ustrezala potrebam ekipe med dolgimi snemalnimi dnevi ter pomagala ohranjati visoko raven energije in osredotočenosti med snemanjem. Poleg tega se lahko prilagodimo tudi posebnim prehranskim zahtevam ali preferencam ekipe, če je to potrebno.

Če je sprememba izvedljiva, se hitro prilagodimo in poskrbimo, da so vsi deležniki, vključno s stranko in ekipo cateringa, obveščeni o novih dogovorih. V primeru, da sprememba zahteva dodatne storitve ali materiale, se dogovorimo glede morebitnih dodatnih stroškov in potrebnega časa za izvedbo.

Pri catering storitvah na snemanjih smo prilagodljivi in nudimo možnost prilagojenih jedilnikov, ki ustrezajo preferencam in prehranskim zahtevam snemalne ekipe. Sodelujemo z našimi strankami, da razvijemo jedilnike, ki ustrezajo njihovim željam in potrebam, in se lahko prilagodimo različnim prehranskim režimom, kot so vegetarijanska, veganska, brezglutenska ali druge posebne diete. S tem zagotavljamo, da bo hrana prijetna in zadovoljiva za vse člane snemalne ekipe.

Da, nudimo možnost degustacije ali predhodnega dogovora o jedeh pred samim snemanjem. To omogoča stranki, da preizkusi izbrane jedi in se prepriča, ali ustrezajo njenim pričakovanjem in okusu. S tem lahko stranka predhodno oceni kakovost hrane in se odloči glede končnega jedilnika za catering na snemanju.