CATERING NA DOMU IN DOGODKIH

Hitra in enostavna rezervacija za catering na domu

Izberite tip
priložnosti

Naročite vrsto
pogostitve

Enostavno
uživajte

finger food

Finger food

Finger food je popolna izbira za ustvarjanje sproščenega, a vendar elegantnega vzdušja. Enostavna postrežba omogoča vašim gostom, da se neovirano družijo, medtem ko raziskujejo raznolike okuse. Ta način postrežbe pripomore k temu, da boste vi in vaši gostje dogodek zapustili z nepozabnimi spomini, ne samo na kulinarične mojstrovine, ampak tudi na dragocene trenutke, ki ste jih preživeli skupaj.

Piknik
catering

Sproščeno doživetje na prostem z okusnimi jedmi.

Catering na
domu

Osebno in intimno kulinarično doživetje v udobju vašega doma.

Showcooking na
poroki

Zabavna kulinarična predstava kot čarobni dodatek poroki.

Catering na
zabavah

Živahna in raznolika ponudba, ki zadovolji vsak okus.

Edinstven catering za edinstvene dogodke

Ko gre za edinstveno priložnost, potrebujete edinstven catering. Mi smo tu, da vam prinesemo kulinarično doživetje, skrbno prilagojeno vašim željam in okusom. Zavzemamo se za ustvarjanje vrhunskih in edinstvenih trenutkov, ki bodo vas in vaše goste navdušile ter vaš dogodek naredile nepozaben.

Personaliziran meni ikona

Personaliziran meni

Smo specialisti za kuhanje na kraju dogodka in vam prinesemo svežino in avtentičnost neposredno na vašo lokacijo.

Kvaliteta ikona

Vrhunska kvaliteta okusov

Za vas izbiramo samo vrhunske sestavine, kar daje našim jedem izjemen okus.

Kulinarični mojstri ikona

Kulinarični mojstri

Za brezhibno izvedbo dogodka in pripravo vrhunskih jedi poskrbijo naši kuharji z bogatimi izkušnjami.

catering na domu

Potrebujete piknik prostor za poroko ali kateri drug dogodek?

Podjetje Območje70 v Kamniku, s katerim dobro sodelujemo, je lahko čudovit ambient za vašo poroko. Prepustite se čaru brezskrbnega dne, obdanega z zelenjem in podprtega z našo predano ekipo, ki bo profesionalno poskrbela, da bo vsak trenutek vaše zgodbe popoln.

Velika ponva

Izkušnja velike ponve

Velika ponva pri pri nas ne predstavlja samo veliko hrane, temveč je tudi kulinarično animiranje, ki gostom ponuja edinstveno izkušnjo. V naši bogati ponudbi se bo znašlo mnogo okusnih jedi – od tradicionalne španske paelle, aromatičnih školjk na buzaro, razkošnih testenin s tartufi in slastnega domačega »šmorna«.

Okusite razliko

Ste pripravljeni, da ustvarimo nepozabne trenutke? Oddajte povpraševanje in skupaj bomo oblikovali vaš popoln dogodek.

Pogosta vprašanja

Ker se zavedamo, da vsak catering ne zmore opraviti dogodka z velikim številom ljudi je to pri nas prav nasprotno. Naš catering je že opravil dogodke z 1000 ali več gosti. Zato je število povabljenih vaša najmanjša skrb z nami. Napolnimo prav vsak želodec in poskrbimo za vzdušje ob hrani.

Da, ponujamo možnost personaliziranih menijev, ki so prilagojeni vašim željam, potrebam in okusu. Personalizirani meniji omogočajo, da izberete jedi in pijače, ki najbolje ustrezajo temi, vrsti dogodka, prehranskim preferencam gostov in drugim specifičnim zahtevam. Naši kuharji bodo sodelovali z vami pri oblikovanju menija in vam nudili strokovne nasvete ter predloge, kako ustvariti izjemno gastronomsko izkušnjo. Ne glede na to, ali gre za elegantno večerjo, sproščen piknik, poročni banket ali poslovno kosilo, bomo skupaj z vami ustvarili meni, ki bo navdušil vaše goste in naredil vaš dogodek nepozaben. V naše menije tudi spadajo finger food, show cooking, big pan, cocktail kotiček in še mnogo več.

Cateringi na dogodku se razlikujejo po sezoni, velikosti in tipu dogodka. Mi poskrbimo, da izpolnimo vsako vašo željo in upoštevamo tip dogodka. Naša hrana pa ni samo okusna ampak tudi lepo prezentirana tako, da se vsakemu gostu cedijo sline. Catering na dogodku je z našo ekipo nepozabljiv.

Finger food, ali prigrizki, so odlična izbira za številne vrste dogodkov zaradi svoje praktičnosti, okusnosti in družabnosti. Ti majhni grižljaji, ki jih lahko jeste z rokami, so primerni za različne priložnosti, vključno s poslovnimi srečanji, porokami, rojstnimi dnevi, sprejemom gostov in drugimi dogodki. Njihova prilagodljivost omogoča, da se prilagodijo različnim prehranskim preferencam in omejitvam, kot so vegetarijanstvo, veganska prehrana, brezglutenska prehrana itd. Poleg tega finger food omogoča gostom, da se prosto gibljejo med dogodkom, ne da bi potrebovali jedilni pribor, kar ustvarja bolj sproščeno in družabno vzdušje. Zaradi svoje preprostosti in estetskega videza lahko finger food tudi dopolni tematsko dekoracijo ali vzdušje dogodka. 

Cena cateringa za poroke je raznovrstna saj je vsaka poroka edinstvena in unikatna. Vaše želje se razlikujejo ampak nič zato saj naša ekipa poskrbi, da hrana ni skrb ampak užitek na vaši poroki. Lahko vas pa postrežemo tudi iz pijačo. Tako se catering na poroki spremeni v nekaj čarobnega. Za več informacij pošljite povpraševanje

Ko se dogovarjamo o catering storitvah, bomo skrbno preučili vaše prehranske zahteve ali preference, kot so vegetarijanstvo, veganstvo, brezglutenska ali brez laktozna prehrana, alergije na hrano, verske omejitve ali kakršne koli druge posebne zahteve. Na podlagi teh informacij bomo pripravili ustrezne možnosti jedilnika, ki bodo ustrezale vašim potrebam.

Za raznolike dogodke zagotavljamo kakovostne catering storitve, ki ustrezajo različnim potrebam strank. Naše storitve so na voljo za poroke, rojstnodnevne zabave, poslovne sestanke, seminarje, sprejeme, konference, promocijske dogodke, poročna praznovanja, obletnice, družinske piknike in srečanja ter galerije in umetniške dogodke. S prilagojenimi jedilniki in profesionalnim pristopom skrbimo, da je hrana na dogodkih okusna in ustrezno predstavljena, kar prispeva k popolnemu doživetju za goste in vas.

 
 
 
 
 

Seveda, številnim naročnikom dostavljamo kosila, malice, brunche, zajtrke, narezke… Držimo se dogovorjenih ur, števila porcij in poskrbimo, da je hrana sveža. Na vaše delovno mesto vse pripeljemo, postavimo in pospravimo. Za vas pripravimo svežo, okusno in raznolično hrano.